Beste bridgevrienden,

 

Mogen wij ons even aan u voorstellen? Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf  dat onder de naam H&W bridgereizen (wat staat voor Helga en Wil) in 2005 begonnen is met het organiseren van bridgereizen.  Van onze bestemmingen willen wij speciaal Turkije onder de aandacht brengen als vakantieland. De laatste jaren is Turkije zeer populair bij de Nederlandse vakantiegangers. Van de prachtige Turkse Rivièra met het gehele jaar zijn subtropische klimaat, tot de culturele hoogtepunten die Turkije kent. Neemt u bijvoorbeeld Istanboel met zijn beroemde blauwe moskee, Cappadocië met zijn prachtige natuurschoon of Pammukale met zijn beroemde kalkzandsteenplateaus, of Side met zijn zeer oude Amfitheater waar ´s zomers nog regelmatig concerten gegeven worden. Kleine strandjes in schitterende baaien, of juist uitgestrekte lange zandstranden, bieden u alle mogelijkheden om u heerlijk te ontspannen.

 

In de gezellige vissers- en badplaatsjes kunt u in de vele restaurants genieten van de overheerlijke Turkse keuken. Wist u trouwens dat de Turkse keuken een van de beste drie van de wereld is? En dat de croissant van oorsprong een Turks broodje is in de vorm van een halve maan? En dat de halve maan in de Turkse vlag staat?

 

Ook zeer populair zijn de bridge-golfvakanties. Met name de omgeving van Belek, waar u diverse zeer goede hotels en internationale golfbanen aantreft, is hiervoor bij uitstek geschikt. Maar ook andere plaatsen, zoals Bodrum en Kemer, zijn als bridgebestemming zeker de moeite waard. Kortom, waarschijnlijk ervaart u Turkije als een fijne bridgebestemming en zult u later zeker nog eens terugkomen.

 

Vol trots mogen wij zeggen dat wij de laatste jaren uitgegroeid zijn tot veruit de grootste reisorganisatie in Nederland die gespecialiseert is in het verzorgen van bridgereizen op buitenlandse bestemmingen. Mede door de professionaliteit als reisorganisatie, zowel het zorgvuldig kiezen van goede hotels en de kennis  die Wil meer als 25 jaar als reisleider heeft opgedaan, en natuurlijk onze voortreffelijke bridgebegeleiding die ons al deze jaren trouw is gebleven zorgen ervoor dat de meeste gasten jaar in jaar uit terugkeren bij ons.

 

Wij streven ernaar onze bridgegasten organisatorisch en qua bridgebegeleiding het beste te geven. De schat aan ervaring die Wil heeft als reisleider, maar ook als bridger, o.a. nationaal grootmeester, bridgedocent en ervaren wedstrijdleider, staat borg voor een uitstekende organisatie van uw bridgevakantie.

 

Naast Wil hebben wij nog een aantal ervaren bridgebegeleiders in dienst die altijd voor u klaarstaan, ook als er niet gebridged wordt. De bridgereizen die wij u aanbieden zijn hoofdzakelijk in zeer goede ***** hotels, all inclusive en deels half pension. De deelname aan het bridgen is bij de reissom inbegrepen. Tevens zijn er bij iedere bridgereis prijzen en meesterpunten te verdienen.

 

Het vertrek van onze bridgereizen is meestal op dinsdag. U kunt daarbij kiezen tussen Amsterdam of Eindhoven als luchthaven van vertrek. Bij de Turkse bridgebestemmingen die wij aanbieden vliegt u naar de internationale luchthaven van Antalya. Voor onze Belgische bridgegasten bestaat de mogelijkheid om op woensdag te vertrekken vanaf Brussel.

 

Met vriendelijke groet,

Helga en Wil